Return to the Electrical Wiring Forum | Post a Follow-Up

 o
Fixed one undercabinet lighting fixture and next one not working

Posted by marynorthmitchell (My Page) on
Sun, Jan 1, 12 at 21:52

I replaced one of my undercabinet lighting fixtures because a new bulb didn't make it work. The new fixture works fine, but now the one to which it is connected no longer works (a new bulb doesn't help). Is this a coincidence and I should just replace the second fixture or is there something else going on? Thanks for your help!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Fixed one undercabinet lighting fixture and next one not work

Check for loose connection at one of the connections you made.


 o
RE: Fixed one undercabinet lighting fixture and next one not work

Thanks for the advice--I'll give it a try!


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electrical Wiring Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here