Return to the Graphics & Scanning Forum | Post a Follow-Up

 o
Need help, again, please

Posted by nonnie_ga (My Page) on
Fri, Oct 20, 06 at 16:04

I am using Word Perfect 10 and have done fairly well with it BUT, when I send it pdf format, to myself to see what is happening, when I get to page 5 the page is blank and I get a message "Wrong operandtype." Does anyone know what this means and how I can get around it? I need page 5. I have changed the article thinking that the type wasn't showing up (duh!) but still didn't work.

Again, help, please.


Follow-Up Postings:

 o
RE: Need help, again, please

It's hard to say, but the first thing I'd do would be to make sure you have updated Acrobat Reader. After that it could just be something that got screwy when the file was created.

There's a PDF forum you might want to check out-- linked below.

Here is a link that might be useful: Planet PDF Forum


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Graphics & Scanning Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here