Return to the Pools & Spas Forum | Post a Follow-Up

 o
Pentair minimax nt Ln

Posted by leonking (My Page) on
Thu, Sep 6, 12 at 18:44

My pentair minimax NT LN 250 is giving me a E04 code. I have changed the thermistor, the ignighter, cleaned out the burners as well as the Gas manifold. The fan comes on, the temp is displayed but it will not light up. I hear ithe clicks but can't smell any gas.
I bled the line at the union but success. The unit will stay on for about 10-15 min. And then it gives the E04 code again. Fan stays on as well, just no flame.


Follow-Up Postings:

 o
RE: Pentair minimax nt Ln

I will tell you what a veteran of this forum told me.

If its gas, you need a PRO - FESH - O- NAL.

Professional. =)

All joking aside, he was right and my fix would have literally blown up at some point.

Totally worth the $300 bill.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Pools & Spas Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here