Return to the Pools & Spas Forum | Post a Follow-Up

 o
Help, filter/pump won't turn on

Posted by neen01 (My Page) on
Wed, May 7, 08 at 19:24

We are attempting to open our pool ourselves this year for the first time. We went to turn on the filter/pump and it won't go on. I want to make sure it is actually broken and not that we are missing something.
We flipped the breaker in the house that goes to the pool and the one by the pool equipment. The pool cleaner turns on so I don't think its the breaker.
It is a manual switch from off to on identical to the one for the pool cleaner and that one turns on fine.
Any ideas?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Help, filter/pump won't turn on

Never mind - figured it out - I left the clips on to see if it would turn on automatically and it did - not sure what we were doing wrong before but it works now so we are all set.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Pools & Spas Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here