Return to the Pools & Spas Forum | Post a Follow-Up

 o
Help with my Aqua Logic System

Posted by jovisanr (My Page) on
Mon, May 31, 10 at 15:40

AQL-PS-16
Ver 2.66 ..
Location: SoCal..
System reads 0000 ppm even though salt level is 3400 ppm.
Three days a go I started noticing that salt level was going down until it reached zero. no other error message other than Check Low Level Salt.
Checked voltages and fuses in the main PCB all looks OK except the two oranges cables I'm getting no voltage at all.
- Yellow Wires 24vac
- Orange Wires - no voltage
Any idea ...
Thanks


Follow-Up Postings:

 o
RE: Help with my Aqua Logic System

How old is the system?

Is the cell clean?

Did you try unplugging it and replugging it in?

Could be a bad cell.


 o
RE: Help with my Aqua Logic System

System is 5 yrs old..
I cleaned the cell and still having the problem
Yes, I unplugged and replugged the cell..


 o
RE: Help with my Aqua Logic System

5years is usually the life for a salt cell.
Some pool stores can check them. If you know anyone else that has the same salt cell, borrow it and plug it in, if it reads ok, then the cell is bad.


 o
RE: Help with my Aqua Logic System

please go to www.manulabo.com/hayward

Use this transaltor if you need it.

Here is a link that might be useful: Goldline support


 o
RE: Help with my Aqua Logic System

Thank you much benny2010 and just-a-pb for you responses. Leslie's tested my cell and the test failed. so the problem is a bad cell..
Thanks again


 o
RE: Help with my Aqua Logic System

Why is my automatic filter not turning off? Timer is set and it is not working.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Pools & Spas Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here