Return to the Pools & Spas Forum | Post a Follow-Up

 o
Premature wear on Polaris 280 Bag

Posted by keithintx (My Page) on
Sat, Apr 2, 11 at 16:11

The bag on my 280 has holes coming in it near the Velcro. It is a month old. Any ideas?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Premature wear on Polaris 280 Bag

Sounds like manufacturing defect, I would return it, or contact Polaris for a replacement.


 o
RE: Premature wear on Polaris 280 Bag

Make sure you bag is being secured to the hose at the top so it stands up properly. I have seen many of them get caught around the wheels and drive mechanism and wear holes through in just a couple of uses. there should either be a plastic collar around the hose for a small velcro tab to go through or a larger tab that waps around the hose itself. Hope this helps.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Pools & Spas Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here