Return to the Pools & Spas Forum | Post a Follow-Up

 o
Seeking pool repairman SW Houston 77469

Posted by taylor8810 (My Page) on
Fri, Mar 30, 12 at 14:55

Lurker coming in from the cold, seeking help. I live in the Richmond, Texas. I am having difficulty with my Hayward Series H 250 natural gas heater. It is 3 years old, hardly used, but on the 3rd display control board. We get the CE error. This last board put in today let us at least toggle through pool, spa, etc. but still displays CE. At this point I am ready to try getting a repairman to diagnosis why CE and why a new board did not fix the problem. Last year the repairman just said it's easier to replace than fix, which is how I found this forum. I know there are several well thought of pool builders on this forum, can you recommend a repairman or service? Thanks for all the advice I have been soaking up.

Chris


Follow-Up Postings:

 o
RE: Seeking pool repairman SW Houston 77469

Flipp, I did post there over a week ago and didn't get much help. I did post under pool heaters and that's where the problem is. Maybe I should have posted on a different forum at TFP.. I posted here because of the feedback I saw given about some local builders that do a real good job. Hoping, someone would want a really good service company to do repairs is necessary. Do any of those builders do service calls for repair. Thanks, Put in board number 3 today, pool will be 4 yrs. old in Oct 12. New board reads CE but it does allow toggling between pool, spa, and standby.


 o
RE: Seeking pool repairman SW Houston 77469

When I've had something I couldn't figure out, I call Miller Pools. They were subcontracted out to do my "pool school" when I built my pool. I don't use them to clean my pool since I do it myself, but I do order chemicals, etc. from them (since they deliver for free!) They are nice and very helpful. I don't know if they do things like heaters, but it's worth a call.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Pools & Spas Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here