Return to the Lighting Forum | Post a Follow-Up

 o
Power/Light at 2 feet, not at 4 feet

Posted by pgrillo (My Page) on
Sat, Aug 8, 09 at 11:21

Have a string of about 10 lights have been working since i moved in. They stopped working. I replaced the transformer with a new one, upgraded from 88watts to 120. Still nothing. Upon further experimentation i find that if i snap a light on about 2 feet from the transformer, it lights up. If i move it down another two feet, it does not light up.

What does this indicate? How can i further troubleshoot? How can i fix it?

thanks for any input


Follow-Up Postings:

 o
RE: Power/Light at 2 feet, not at 4 feet

It sounds like you have a short in the circuit somewhere. Move the light along the track until it doesn't light up to find the spot. Just my 2 cents...


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Lighting Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here