Return to the Laundry Room Forum | Post a Follow-Up

 o
Fisher Paykel GWL11 Washing machine repair

Posted by JVirtue (My Page) on
Sat, Jul 6, 13 at 16:05

Recently had problems with washer and after reading blogs determined problem was most likely the diverter valve. Replaced it and machine ran great for the next load and then the problem returned. Made a quick check of valve's electrical connection and it is solid. Am guessing the signal to the valve is not being made or received. Any suggestions?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Fisher Paykel GWL11 Washing machine repair

What exactly is the problem that's happening?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Laundry Room Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here