Return to the Heating & Air Conditioning Forum | Post a Follow-Up

 o
defrost board

Posted by frostyay39 (My Page) on
Sat, Feb 25, 12 at 13:10

I HAVE VOLTAGE ON MY YELLOW WIRE FROM T STAT TO DEFROST BOARD BUT NONE COMMING OUT TO CONTACTOR.The board is bad so jumped the voltage to the contactor to get heat pump to run .Will the unit go into defrost with it jumped ? Or will the timer not work when it calls for defrost. Ifogot to check?


Follow-Up Postings:

 o
RE: defrost board

This is a rhetorical question. If you guess you will have a fifty, fifty shot at getting it right. In this case there is such a thing as a stupid question. Don't worry keep jumping stuff out and you won't have to worry about a defrost cycle because you will need a new compressor.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Heating & Air Conditioning Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here