Return to the Heating & Air Conditioning Forum | Post a Follow-Up

 o
Trane XL19 clicking noise

Posted by smithross (My Page) on
Fri, Jan 20, 12 at 22:02

I have a XL19 unit making a clicking noise emitting from the defroster board CNT04335, and the red led is flashing twice per second.

The unit had leaked freon, located and repaired yesterday. Recharged system with 17 pounds as noted on panel, with good pressures. Noticed compressor unit was cycling more then normal along with the clicking and led flash. Bad defroster board?


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Heating & Air Conditioning Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here