Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Liftmaster GDO motor just runs

Posted by lajmc (My Page) on
Thu, Nov 20, 08 at 17:42

Have a 1980s Liftmaster GDO & my son disconected it to repair the garage door. While it was disconected I accidentally pushed the button to the GDO & the motor ran all night. After hooking everything back up, the motor runs but nothing happens. Any help pointing us in the direction of the trouble is greatly appreciated! Thanks


Follow-Up Postings:

 o
RE: Liftmaster GDO motor just runs

Take off the cover and check for a stripped gear. Be sure to unplug it first.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here