Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Craftsman 1/2 h.p. Garage Door Opener

Posted by patrick1 (My Page) on
Fri, Sep 22, 06 at 11:28

The unit is 5 yrs. old and has worked fine. It still works fine with the exception of the light. It quit coming on upon opening and closing. Tried 2 new bulbs, no luck. The light will not come on even when you trip the sensors. I also noticed the small red or yellow light on the back of the actual motor unit is no longer on. This used to be on 7/24. Anybody have any ideas?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Craftsman 1/2 h.p. Garage Door Opener

I'm not sure this is the answer to your problem but try holding the light button in for 10 seconds on the wall control. This will normally toggle the feature where the light comes on when you interrupt the sensors.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here