Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Garage Door Opener - lights stopped working

Posted by gomofast (My Page) on
Mon, Aug 18, 08 at 9:38

Craftsman 1/2HP opener. Operates fine, except that the overhead lights just stopped working. I noticed that the unit says 75W max bulbs, but I was using 100W. Did I burn something out? The bulbs are still good. I couldn't find a fuse to replace. When I hit the button, I can hear a click sound, but the lights don't come on. Is there a relay or something to replace? Or do I need to replace the circuit board? If so, how much do they cost? Thanks


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here