Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Garage door sensors

Posted by tbrennan917 (My Page) on
Sat, Jun 16, 12 at 13:12

Sensors worked when I disconnected them! LiftMaster opener. Connected whites to 2 and blk/wht to 3. Green lites are on. The door won't stay down. I noticed that one green light goes out if I interrupt the light path between the sensors, but the other one stays on all the time. Do I need to adjust sensitivity? Recommendations please. Thx!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Garage door sensors

There is no sensitivity adjustment for the sensors. The lights are working correctly. Does the main light in the motor unit flash 10 times when the door reverses? What was your original problem?


 o
RE: Garage door sensors

Forgot this.

Here is a link that might be useful: Owners Manual


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here