Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Garage not functioning, no lights

Posted by rajsand (My Page) on
Tue, Jun 3, 08 at 11:14

My garage door is not functioning at all. No lights, no sensor, no noise nothing works. The bulb inside the oepener is also not lighting. Manually I am able to open it though.

My handyman checked it and said the garage opener is not working & need to be replaced.
I aasked him to open the box & check whats wrong , we saw the logic board was little black on one side.. Could this be a problem , I am not sure!
Can I only replace the logic board or do I need to replace the whole opener. I dont know how old this is but my house is 2000 built so I guess the opener should be that age too!
Thanks


Follow-Up Postings:

 o
RE: Garage not functioning, no lights

Guessing is very expensive. The logic board is around $80.00. I think I would replace the opener.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here