Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Problems installing garage door opener

Posted by carrsix (My Page) on
Sun, Apr 29, 07 at 14:33

Am installing a garage door opener in home prewired (wires installed by builder behind finished walls). The red and green lights on the sensors blink continuously. I have tried adjusting alignment and even put sensors within inches of each other but still only get blinking. Prewire has three wires but since the manufacturer instructions only call for two wires I have used the same two color wires consistenly and have just left the third. Any advice would be very much appreciated. Thanks!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Problems installing garage door opener

What make opener are you installing?


 o
RE: Problems installing garage door opener

Did you check for continuity in the wires?
Ron


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here