Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Help with Craftsman remote garage opener

Posted by kaybob (My Page) on
Sun, Apr 20, 08 at 12:59

I have two remotes that have been working flawlessly in the last 6 years. All of a sudden, they work intermediately. Strange thing about this is that our neighbors are experiencing the same thing. We have replaced the batteries, reprogrammed the remotes and made sure that the antennae was unobstructed and cleaned from dust.

When I called our local Sears store, their reply was to buy a new opener?!?!?!?! Has anyone solved this mystery? Is it a receiver issue and if so, is this something we replace ourselves?

Thanks for the help!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Help with Craftsman remote garage opener

Has anything electrical been added to the neighborhood or to your or the neighbors garage? Does the problem happen at the same time with yours and the neighbors?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here