Return to the Garages/Workshops Forum | Post a Follow-Up

 o
Remotes for 1/2 HP 315 mhz barely get any distance

Posted by zendoggy (My Page) on
Mon, Mar 24, 08 at 11:21

I just put in a new opener and the remotes do not go far at all. I barely get on the other side fo the door and the signal will not work. I did a reset and they still do not work at all. Any suggestions?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Remotes for 1/2 HP 315 mhz barely get any distance

Sounds like you have a logic board problem. Call the service department and explain your problem. See what they recommend.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Garages/Workshops Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here