Return to the Fireplaces Forum | Post a Follow-Up

 o
Oops: 110v into low voltage switch on Heatilator..

Posted by apps4me (My Page) on
Thu, Oct 11, 07 at 18:31

Ok, one of my more stupid moves.... went to replace the double remote switch on my heatilator (controls fan and on/off). Forgot to break off the bridge tab...

So, I ran 100v AC through the low voltage to my fireplace, and suprise, it won't work now...

Any idea what I burned up?


Follow-Up Postings:

 o
RE: Oops: 110v into low voltage switch on Heatilator..

The millivolt gas valve.


 o
RE: Oops: 110v into low voltage switch on Heatilator..

ditto, no fix, must replace.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Fireplaces Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here