Return to the Fireplaces Forum | Post a Follow-Up

 o
Harman Advance Vibration

Posted by rick5472 (My Page) on
Sun, Oct 19, 08 at 11:19

I just lit off my new Harman Advance pellet stove for the first time this weekend. It appears to work great but I have an intermittent vibration when the feed motor runs. I am running the stove in room temp mode with the feed set on 4 and the temp setting around 70. The stove keeps up and the temp has been steady however, every few cycles of the feed motor there seems to be a vibration coming from the stove. At first I thought it was the panel on the right side but everything seems to be tight. Has anyone else had this problem or can tell me what this intermittent vibration could be? I may have to break down and call a Harmon dealer but from hearing about all the customer problem woes thought I would start on the internet. Thanks...Rick


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Fireplaces Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here