Return to the Embroidery Forum | Post a Follow-Up

 o
d-card not connecting

Posted by stitcheasy2003 (My Page) on
Tue, Nov 14, 06 at 18:14

Hello
Has anyone ever had this problem???
I have a d-card reader/writer. That I have put in my computer. It says There was a problem installing this hardware d-card reader/writer. This device cannot start
(code10). I have put this in different usb ports and the same thing comes up. I have done this on a desktop and a laptop. It does the same on both.I have a Platinum Plus. 3D Organizer v7.1 and the reader/writer to go
with it. Windows XP.I have already installed the organinzer,first,
like it says to. Can anyone think why it is not working??? Thank you.B.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Embroidery Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here