Return to the Embroidery Forum | Post a Follow-Up

 o
ce100 futura

Posted by pat15525 (My Page) on
Wed, Aug 22, 07 at 22:27

I am having trouble with my hoop arm not wanting to move to the proper position when the machine is turned on. I have had to turn off the machine and turn it back on and this has usually worked but not always. I also slip off the embroidery arm a bit and reclose it forcefully and this sometimes helps. Otherwise the hoop arm just sits at the "top" and makes a funny noise. Any suggestions?


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Embroidery Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here