Return to the Embroidery Forum | Post a Follow-Up

 o
fonts on pe-design

Posted by adpi4 (My Page) on
Mon, Jun 2, 08 at 0:47

I am having trouble with the fonts function(TTF) with my Pe-design ver. 4. I had very little trouble previously (except what I attributed to memory issues) on my **OLD** computer. Unfortunately my old computer blew up and I had to install Pe-design on my newer computer running Windows XP. Now when I try to use the font function, if I use more than one word, it closes up on me. Even if I open a file I did previously, it will only open one word of that design. Any suggestions?


Follow-Up Postings:

 o
RE: fonts on pe-design

Have you tried the Brother website to see if there are any software patches to make PE Design run with XP? You may have to contact Brother for help. I've heard lots of things don't work right with XP.

Donna


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Embroidery Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here