Return to the Embroidery Forum | Post a Follow-Up

 o
PED Basic

Posted by sewmuchdrama (My Page) on
Sun, Feb 10, 08 at 16:02

Hi All...
just bought a PED Basic. made a new monogram image to sew, saved it but cant get it to the memory card on the PED. what step am i missing? getting frustrated trying to figure it out myself! anyone a whiz?
thanks!


Follow-Up Postings:

 o
RE: PED Basic

I have a Basic too. What steps are you taking to transfer the image? Is the file zipped? If so, you have to unzip it first. If you already did that then what is the final step that isn't working? Are you saving the image to the program but not clicking the arrow that transfers it to the PED? If you're doing all these things then maybe you have a bum PED... Let us know!
Cheyenne


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Embroidery Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here