Return to the Embroidery Forum | Post a Follow-Up

 o
Janome Digitiser Pro and Vista

Posted by unicorndreams (My Page) on
Sat, Feb 24, 07 at 14:40

Hi there - anyone who has problems with getting Digitiser Pro (janome ) to work with windows vista - I have found an upgrade for this . You have to update the dongle driver for the software to work. Here is the link - follow the instructions carefully or there might be a problem ! Hope this helps - any questions just ask & will see if I can help .i have used and updated my software this week and have not had any problems just yet . would also be interested to hear of anyone who has come across any bits nad pieces of the programme that dont work with windows Vista . Good luck .

Here is a link that might be useful: Club j lobby


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Embroidery Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here