Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Magnavox TS2760

Posted by cdgera (My Page) on
Wed, Nov 18, 09 at 23:18

I have a Magnavox TS2760 that all of a sudden it would not turn on. I've unplugged and plugged back in but nothing. I used to get a slight sound when I would plug in but now nothing. Because of the age & technology, I will not take to a repair center however my husband is removing the back to see if there is anything inside that may have come loose, like the cord, or is there a fuse or something?
Any suggestions would be appreciated. This is the first time we've had any trouble with this TV since purchased in 1996.


Follow-Up Postings:

 o
RE: Magnavox TS2760

Be careful.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here