Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
security DVR signal won't split

Posted by toomuchtodo (My Page) on
Thu, Nov 1, 07 at 17:51

I am using a no name 4 channel DVR with all four channels being used. Everything works the way it should except for when I want to split the DVR's signal from one TV to multiple TV's.

I have a run of RG6 QS coming from the DVR to the back of a television and everything works great. When I take the cable off the TV, connect it to a splitter and then continue from the splitter to the same TV I don't have any signal. I've tried a couple splitters, but all of them are for digital TV (5 - 1000MHz).

Is the "speed" of the splitter the problem or is it because of the DVR's internal quad processor?

I've also tried modulating the signal using NetMedia's MM-70 prior to the splitter, but the results were the same.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here