Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
static

Posted by yankum (My Page) on
Tue, Oct 17, 06 at 16:04

I have intermitant static interferance, seven seconds on then seven seconds off and so on, on all my tvs and radios both plug in or battery operated. If I turn off one partiular circuit breaker in my electrcal service box the static stops. No other circuit breaker has any effect. There is nothing on that circuit that would be emitting an interferrance signal. This interferance lasts weeks or months at a time and then dissapears alltogether only to return weeks or months later.


Follow-Up Postings:

 o
RE: static

I would say your fourth sentence should read "There is nothing, THAT I KNOW OF, on that circuit that would be emitting an interferrance signal."

It seems pretty coincidental that the interference would stop when you switch that breaker off.

You don't have an electric fence, do you?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here