Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Phillips/Magnavox 42mf438b/f7

Posted by tmm1987 (My Page) on
Tue, Sep 21, 10 at 16:46

I have a 42mf438b/f7 42" magnavox LCD. I turn on the tv and it stays on for about 3 seconds. I see the station and then it goes black. I have sound but no picture. I did some research and thought it was the T-con board. I replaced that but it is still happening. what should I do next?

Chassis = LC8.1ula


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here