Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
philips 50P8341

Posted by bobbrannan (My Page) on
Fri, Aug 29, 08 at 0:56

I have a Philips 50 inch model# 50P8341 serial# 58971312. When I turn the set on, I can hear the set power on, but there is no picture and no sound. The LED on the power button is lit up red. But that is all that happens. If I press the power button again (to turn the set off), the picture appears briefly but still with no sound. Is there anything that I can do for this? I really hope that there is a simple fix because money is tight and I cannot really afford a huge repair bill or to buy another TV right now. Any help you can give would be GREATLY appreciated!! Thanks!


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here