Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
60' Magnavox Problem

Posted by tpope (My Page) on
Mon, Jul 10, 06 at 18:47

I have a 60 inch Magnavox model #60P8241. I turned my tv on today and the power came on, but there was no picture or sound. You could not even see the channel numbers or volume numbers. I have unplugged it for about an hour and plugged it back in, but no change. Still no picture or sound, but the power light is on and you can actually here it cut on, but just a black screen. Does anyone know what I should do before I make a service call?


Follow-Up Postings:

 o
RE: 60' Magnavox Problem

i got the same problem.... have you found anything out about it? I am looking in to it now, if i find something i will post here!


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here