Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Vizio 32' led tv - turned on and no sound

Posted by gma_j (My Page) on
Thu, Jun 2, 11 at 23:36

We have had the Vizio for a little over a year and it has worked perfectly. We use it with DirecTV.
I turned it on this morning and there was absolutely no sound. I have checked everything I could think of with no luck.
Would any of you have any ideas for me? Thank you


Follow-Up Postings:

 o
RE: Vizio 32' led tv - turned on and no sound

Reply posted on Home Entertainment Forum cross-post.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here