Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Phillips magnavox TV problem.

Posted by love1234 (My Page) on
Tue, Jun 5, 07 at 14:51

Model # 2M53404/17
Chassis # L01. 1U. AC-7638
SN # YA1A0F5989404
Manufactor Date: June 2005

For awhile now, ive been having problems turning on my TV. Sometimes it would take awhile before my picture started. but today it wont start at all! Sometimes when i turn it on there will be sound but no picture and sometimes there will be "clicking" sounds (like 10 clicking sounds for each time i change the channel) but the picture wont start. i called the magnavox customer service tech. and he said it sounds like a power supply problem. Does it sound like a power supply problem? Thanks for the help.


Follow-Up Postings:

 o
RE: Phillips magnavox TV problem.

time to move down


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here