Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Philips/magnavox 25TS56-C221 no picture

Posted by sam505 (My Page) on
Mon, May 28, 07 at 22:27

I have a Phillips Magnavox 25". Model # TS56-C221
It was working just fine. One day I turned it on and all I got was a white screen with zig zaging lines across it. It makes a sound like it is turned on. It will then turn itself off only a few seconds later.
Do you know what we can do to get it working again.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here