Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Magnavox 20MT1331/17

Posted by petebetchkal (My Page) on
Wed, May 16, 07 at 21:52

PeeWee
While watching my TV last night, it shut off by itself. When I turned it back on the picture came back but the sound was off. The TV turned itself off again.
When I turned it back on all I have a dark screen.

It appears to be similiar to the FAQS reguarding testing R3340 on the CRT tube. I cannot find that resistor?

Any thoughts......


Follow-Up Postings:

 o
RE: Magnavox 20MT1331/17

My 20MT133S(20MT1331/17) has a problem after it is turned on the picture comes on as a off green or yellow color. Then it turns off after approx. 5-10 seconds. The set will
not power back up after that on the first try. It takes
a second push of the power button to turn it on. Then the whole problem manafest itself agian. Any suggestions PeeWee?


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here