Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
60'' philips magnavox ptv835 problem

Posted by montee32 (My Page) on
Sun, May 6, 07 at 19:57

Hello, My 60" philips tv suddenly quit working one day wile listening to one of the music channels. the led in front opperates as if everything is fine except there is no audio no video. the tv makes no sound at all and there is no weird smell. no lines or colors on the screen at all.
model # 9p6034 c102 (ptv835)
can anyone please help


Follow-Up Postings:

 o
RE: 60'' philips magnavox ptv835 problem

Time to move down.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here