Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
PhilipsMagnavox TS2554 C101, no picture, flashing green led

Posted by smokee1219 (My Page) on
Fri, Feb 26, 10 at 21:40

I have seen posts with very similar symptoms but not exactly the same, so I'm sorry if this has been asked already. When the tv (Philips Magnavox TS2554 C101) powers on, the screen is black and a single bright white line appears momentarily at the bottom of the screen. It is replaced with 2 white horizontal lines, each one pixel high at the bottom. Sound is ok. Green led on front of set is flashing rapidly. I am a "fix it guy" but electronics baffle me so please elaborate as much as possible if you have a fix. Thanks in advance.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here