Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Philips/Magnavox Model # 9P5034 C101 Chassis # PTV835 manufactu

Posted by biffy76 (My Page) on
Sun, Feb 4, 07 at 13:03

hi PeeWee! first, thanks for this page! free help is awesome! , especially for poor girls like me! :)
ok so i have a Philips/Magnavox Model # 9P5034 C101 Chassis # PTV835 manufactured sept. 1999, and it will niot turn on, the power light does come on, but nothing else. i have changed the fuse, a 5amp250watt. this did not help. the symptoms leading up to this was the picture would not come on when it was cold, it would shrink, and then come back when it warmed up a little. that went on for about 2 weeks, and now i cannot get a picture at all, and that little sound it made when it turns on, is gone , ya know the sound that the tv makes when it is first turned on? sounds like a little *plink*, well it is no more :( please help me.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here