Return to the Electronics Forum | Post a Follow-Up

 o
Phillips Magnavox Projection TV 9P5540C1 Lost Picture and Sound B

Posted by usafsoldier (My Page) on
Thu, Jan 1, 09 at 17:46

Phillips Magnavox Projection TV 9P5540C1 Lost Picture and Sound But Power Is On, Does anyone know what this could be ?
It is a 55'' DTV. The tubes are firing up and power is on.I'm not getting any sound and video , just a black screen.


Follow-Up Postings:

 o
RE: Phillips Magnavox Projection TV 9P5540C1 Lost Picture and Sou

I can't recall where I saw a similar problem but it concerned a capacitor in the power supply. In my experience I have also seen where a fusible resistor just needed replacing.

I don't know how old your unit is but many of the newer Phillips/Magnovox electronics are made by Funai which is a Communist China product.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Electronics Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here