Return to the Computer Help Forum | Post a Follow-Up

 o
No sound

Posted by dd50 (My Page) on
Sun, Jul 27, 14 at 19:55

I have a Lenovo laptop with W8 not 8.1. I am not getting any sound and can't seem to find fixes for W8.

The speakers were working fine until my daughter used my computer a few days ago.

Any suggestions?


Follow-Up Postings:

 o
RE: No sound

Have you tried a simple reboot?

Is the Volume perhaps muted?

If you have checked those items then a system restore might help you.

Here is a link that might be useful: System restore guide win 8


 o
RE: No sound

Thanks. I tried the first two but didn't think of a system restore. Will try that.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Computer Help Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here