Return to the Computer Help Forum | Post a Follow-Up

 o
Epson v500 Scanner - Sudden Problem

Posted by suzieque (My Page) on
Sun, May 8, 11 at 9:46

Hi all - Anyone familiar with the Epson v500 scanner?

I've been scanning old slides for about a week with no problem at all. Yesterday, after scanning for about an hour, the scanner stopped giving me images of each slide and instead just came back with one picture of all 4 slides sitting in the slide holder. An actual scan/picture of precisely the way they look on the bed.

I made no changes in between. Does anyone have any idea? I've disconnected/connected/rebooted/turned off, on. No change.

Thanks!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Epson v500 Scanner - Sudden Problem

Uninstall the scanner and then reinstall.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Computer Help Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here