Return to the Cooking Outdoors Forum | Post a Follow-Up

 o
member's mark grill

Posted by bobwray (bobwray@att.net) on
Mon, Apr 29, 02 at 18:54

I purchased a Member's Mark grill less than a year ago and really have enjoyed it. Has anyone had problems with the back burner or the ceramic grates? My back burner actually burns in the rear tube behind the grill after the back burner is on for a few minutes and makes a loud noise. Sometimes the regulator makes a humming noise when the gas is on and I'm cooking. Also one of the ceramic grates has cracked. Thanks in advance for any replies.


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Cooking Outdoors Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here