Return to the Cooking Outdoors Forum | Post a Follow-Up

 o
Experience Troubleshooting Turbo Grills??

Posted by bselt (My Page) on
Tue, Mar 30, 10 at 17:07

I have a BBQ Galore turbo grill that I've been unsatisfied with for a long long time.

It has 1 hot spot on the entire grill and the rest of the areas don't get heat. The flames light on each of the 4 burners, but only the first will get hot. And when I mean hot, I mean my grill will pin the temp at 600 with that one burner on.

I've had a BBQ galore service tech tell me thats just the way it is. I've tried to switch the burners around, but nothing.

Any experiences out there? Any way to fix that and have nice even heat on the grill?


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Cooking Outdoors Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here