Return to the Appliances Forum | Post a Follow-Up

 o
Water Does NOT Dispense -- Whirlpool UltraEase Plus Water Filtrat

Posted by Shawn1972ut (My Page) on
Mon, Dec 30, 13 at 17:13

I have a Whirlpool Fridge (model: ED22QFXHW00) with an UltraEase Plus Water Filtration System. Fridge is 10+ yrs old.

Recently, the water dispenser has been functioning inconsistently. There does not seem to be a rhyme or reason for it. Sometimes it works, sometimes it does not.

I've replaced the filter, but the problem persists. I've checked the hose from wall to fridge, it seems clear. The ice maker makes ice correctly, so I'm assuming the water is flowing within the fridge correctly.

Any thoughts from the forum about why the water would not be flowing / dispensing?


Follow-Up Postings:

 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Appliances Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here