Return to the Antiques & Collectibles Forum | Post a Follow-Up

 o
Linnea56 having posting bugs

Posted by Lindac (My Page) on
Wed, Mar 14, 12 at 14:26

* Posted by linnea56 (My Page) on
Wed, Mar 14, 12 at 13:53

Since last night: I cannot get the clickable link to "Post a Message" to work. The one below the green bar on the header, and above the title of the forum. I cannot get any of the top ones to work, so no Search, no Other forums, etc. Which means I cannot originate a thread. I can open any of the threads to read them, but I can not start a new one. This is SO frustrating! I have questions to ask, and it feels like being gagged!

Is anyone having this problem? I emailed Garden web, but who knows if I will hear back. This is true for all the forums I normally use, Garden too. Could I have been blocked in some way? I have never tried to sell anything here, so have not violated any rules.

If this is sent to you, because I had to add it on to your post on a different topic, I apologize, but replies are my only means of posting right now. Would you please copy and paste it to a fresh message and post it? Thank you!


Follow-Up Postings:

 o
RE: Linnea56 having posting bugs

I had a message on IE at the bottom of the screen that "scripts" were still running and to click if I wanted them to stop and then I was able to click on stuff.


 o
RE: Linnea56 having posting bugs

Thanks, Linda! Java, I've been getting that too, and did the same, but no luck. I also shut down and re-started my computer, but still it is not working.


 o
RE: Linnea56 having posting bugs

Message in the Computer Help forum:

We're trying to track down this issue and need some help. When the page hangs for you, if you can grab a screenshot of the page -- specifically any of the areas where you see ads -- the top and side. If you can send these to me directly to tamara.amey@nbcuni.com, that would be extremely helpful. Some of you have already contacted me and I've asked for the same info -- so, if you can send that along as soon as possible, that would be terrific.

Thanks!

Tamara
GardenWeb Community Manager

There are also a number of posts about some other problems being experienced by forum users.


 o Post a Follow-Up

Please Note: Only registered members are able to post messages to this forum.

    If you are a member, please log in.

    If you aren't yet a member, join now!


Return to the Antiques & Collectibles Forum

Information about Posting

  • You must be logged in to post a message. Once you are logged in, a posting window will appear at the bottom of the messages. If you are not a member, please register for an account.
  • Please review our Rules of Play before posting.
  • Posting is a two-step process. Once you have composed your message, you will be taken to the preview page. You will then have a chance to review your post, make changes and upload photos.
  • After posting your message, you may need to refresh the forum page in order to see it.
  • Before posting copyrighted material, please read about Copyright and Fair Use.
  • We have a strict no-advertising policy!
  • If you would like to practice posting or uploading photos, please visit our Test forum.
  • If you need assistance, please Contact Us and we will be happy to help.


Learn more about in-text links on this page here