aqua logic aql-ps-8 not working

flexmanSeptember 16, 2012

I have a AQL-PS-8 and a couple of days ago, everything quite working. I push on any of the pieces of equipment and all I hear is a click of the relay and nothing starts up. I'm thinking it's something simple I don't want to have a repairman come out and tell me you need a new circuit board.

Got any ideas?

Jack

Thank you for reporting this comment. Undo
just-a-pb

You have no lights, nothing?
There is a fuse that controls power to it all.

    Bookmark   September 16, 2012 at 7:38PM
Thank you for reporting this comment. Undo
flexman

I have the control buttons that have the small light next to them that come on green and the top one is red when I push it.
I have some power to the control panel and when I click the filter it shows green and clicks the relay. Nothing happens.

    Bookmark   September 16, 2012 at 8:43PM
Thank you for reporting this comment. Undo
jpena

This also happen to me over the weekend. The pool comes on and operates according to my normal setting. However, if I try to change anything or use my polaris, spa, etc... none of the buttons respond.

    Bookmark   September 20, 2012 at 5:53PM
Thank you for reporting this comment. Undo
just-a-pb

Do you have the ability to check the voltage coming into the panel.

    Bookmark   September 20, 2012 at 10:07PM
Thank you for reporting this comment. Undo
flexman

The fact the red button when pressed the red light comes on and the other buttons when pushed the green light comes on and the relays click would suggest to me that I'm getting voltage into the panel. After putting a new circuit board in at the suggestion of Aqualogic tech support, I'm having a tech come out and I better not hear him tell me I need a new circuit board.

    Bookmark   September 21, 2012 at 2:25PM
Sign Up to comment
More Discussions
Looking for advice on indoor pool filter and pump
Hi, I've spent time reading over the archives, but...
gwgjr33
Regular Pool Cover or Automatic Cover?
Although our pool project is getting pricier every...
southernmum
Plaster mottling???
It's been 13 days since we had the pool replastered....
lisadlu
Cleaning pool filter
Does your pool filter look like this after it's been...
bossyvossy
What pump are you using?
We have a 30,000 gal gunite in ground pool with a small...
lindamarie
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™