Color Logic

paul97July 16, 2012

I have a inground pool and spa and have the color logic lights. The one in the pool trips the GFI and the one in the spa comes on but blinks and is not working right. I pulled the one from the pool and in worked one time being out of the pool. I put it the water and it still worked. So I put it back in the socket and it stopped working again. I pulled the covers off the GFI and swithes and tighten the wires. Still not working. They are about four years old. Help

Thank you for reporting this comment. Undo
poolguynj

1) Hayward Color Logic fixtures did have some lens gaskets that leaked after some years. Because it happened after the warranty period, the owner was stuck with the replacement costs.

2) Disconnect the power at the deck box of the pool fixture. Does the problem with the spa continue?

3) Did you swap out the GFCI?

Scott

    Bookmark   July 18, 2012 at 6:29AM
Sign Up to comment
More Discussions
Inground pool contractor recommendations NJ
Looking for inground pool contractors for Tuckerton,...
leh3
Looking for advice on indoor pool filter and pump
Hi, I've spent time reading over the archives, but...
gwgjr33
changing pool filter
I AM TOLD BY MY POOL SERVICE THAT MY FILTER IS TOO...
rudnick
New constructions questions
I am new to the forum and new to pool ownership. I...
vpace
New Pool in Louisiana
Wanted to share a few pictures of our new pool. It...
trhought
People viewed this after searching for:
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™