Intellichlor Not Running In Solar Mode

concreteholeJune 18, 2011

I have the full Pentair setup and I have added a relay to my panel to setup a lower speed cleaning mode for my pump, I use the solar mode to activate this realy. The IntelliChlor will light up when this mode starts but does not show it is producing chlorine. Is there a jumper that I can pull from the circuit board that will keep the Intellichlor always producing? I don't care if this means I will have to adjust my settings on the IntelliChlor and not be able to use my remote on this device.

Thank you for reporting this comment. Undo
concretehole

I think I figured it out. I just popped off the jumpuer coming from the main control board to the small IntelliChlor board J1. This still allows power to the IntelliChlor when the power is on but no longer allows signal from the control board.

    Bookmark   June 18, 2011 at 2:31PM
Sign Up to comment
More Discussions
pool filter leak; newbies buying the house
We have a contract on a house with a pool. The pool...
defgarden
Plaster mottling???
It's been 13 days since we had the pool replastered....
lisadlu
hot tub evaporation rate in cold
Ok, newbie here to pool and hot tub ownership. We have...
ladybugfruit
Regular Pool Cover or Automatic Cover?
Although our pool project is getting pricier every...
southernmum
Inground pool contractor recommendations NJ
Looking for inground pool contractors for Tuckerton,...
leh3
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™