camera wouldn't turn OFF!

JeanInWaJuly 20, 2013

While taking video with the 18-135mm canon lens, after a while, it would no longer auto focus. Then, I got an error message saying the lens and camera were not communicating. I turned the camera to the "off" position, but it DIDN'T! Turn off that is. I had to remove the battery and put it back in. Sometimes it would auto focus while in video mode, but sometimes I had to turn it to picture mode, hold down the shutter button half way to focus, then switch to video. Anyone have a clue to what is going on? This has happened before, and I'm pretty sure it's this one lens.

Thank you for reporting this comment. Undo
joan_mn

It might be time to call Canon. It's still under warranty, right? If so, I'd want them to take a look at it.

    Bookmark   August 9, 2013 at 9:10AM
Thank you for reporting this comment. Undo
JeanInWa

a firmware update seemed to do the trick :)

    Bookmark   October 16, 2013 at 5:20AM
Thank you for reporting this comment. Undo
joan_mn

This is good.

    Bookmark   October 16, 2013 at 8:43AM
Sign Up to comment
More Discussions
Some of my garden photography
Hi!!!! I didn't know there was a photography forum...
Desirai
kentuck_8b
linear polarizing filter
Hi, I have a linear polarizing filter (make unknown)...
shakushinnen
Digital or Otherwise?
Have scads of photo equipment based around a Canon...
pink_warm_mama_1
A question
I guess this is a somewhat different subject but it...
gmom74
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™